duminică, 5 mai, 2024

Ce face băutura din om: a lovit o mașină la intrarea în oraș după care a fugit. Acum are dosar penal

Ce face băutura din om: a lovit o mașină la intrarea în oraș după care a fugit. Acum are dosar penal

Facebook
Twitter
Email
A lovit o mașină după care a părăsit locul accidentului, de teama că ar putea fi testat acoolscopic și tras la răspundere. Este isprava unui șofer de 38 de ani, produsă luni seara, pentru care se va alege cu dosar penal. 

Evenimentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20.00, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploiești, pe DN 2 E85. Din neatenție, un bărbat de 38 de ani din Cilibia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 47 de ani din Prahova. 
 
Bărbatul de 38 de ani a părăsit locul accidentului. Oamenii legii l-au identificat și dus la Spitalul Județean de Urgență Buzău, deoarece era rănit. 
 
Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind zero. În schimb, bărbatului de 38 de ani i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. El se va alege acum cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului și pentru autovătămare, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.