duminică, 19 mai, 2024

PNL Buzău are un nou Comitet Județean Executiv. Ioan Caton Mateeșescu este candidatul liberalilor la Consiliul Județean

PNL Buzău are un nou Comitet Județean Executiv. Ioan Caton Mateeșescu este candidatul liberalilor la Consiliul Județean

Facebook
Twitter
Email
Liberalii buzoieni au un nou Comitet Județean Executiv, constituit și validat în cadrul unei ședințe la care a fost prezent prim-vicepreședinte PNL, Teodor Atanasiu. Din echipa de conducere fac parte deopotrivă vechi liberali și foști PDL-iști.

Noul Comitet, votat cu 37 de voturi pentru, o abținere și un vot împotrivă, va fi format din 39 de membri, printre care președintele organizației județene Ovidiu Anghel, Dorin Bădulescu, Caton Mateeșescu, Cristian Romanescu, Ionuț Iuga, Cornelia Pușcașu, Raul Florescu, Claudiu Carpen, Lucian Sălcuțan.
 
Comitetul Județean Executiv a validat în unanimitate candidatura președintelui organizației județene a PNL, Ovidiu Anghel, pentru funcția de primar al Municipiului Buzău. În aceeași ședință, Ioan Caton Mateeșescu a fost validat candidat al PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Buzău.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.